hits

Lei av overvekt? Det var jeg også!

Jeg husker så godt den onsdagen i mars 2011. Jeg hadde jo noen forventninger og et håp om at DETTE skulle fungere, men jeg må innrømme at jeg samtidig var rimelig skeptisk. Jeg husker jeg tenkte «de skal jo sikkert bare tjene penger» og «dette er vel ikke noe annerledes enn de andre programmene der ute». DER viste det seg at jeg tok feil. 

Jeg syns den første uka gikk greit og kurslederen fulgte meg godt opp. Uke 2 var litt kjedelig og jeg kjente fristelsene stå i kø, men jeg klarte meg. Den tredje uka fløy forbi og sånn fortsatte det. Etter 8 uker hadde jeg gått ned ca 20 kilo og jeg husker jeg tenkte «HVORFOR gjorde jeg ikke dette før?»

Jeg ble så imponert over hele opplegget at jeg bestemte meg for at DETTE måtte jeg begynne å jobbe med. Jeg snakket med kursleder om det og han nevnte det for sin sjef og de ga meg sjansen. Jeg deltok på samlinger, møter, kurs og forelesninger før jeg tok EasyLife eksamen og gikk ut med det beste resultatet noen noensinne hadde fått. Jeg var så GIRA på dette og bestemte meg for at jeg skulle gjøre alt jeg kunne for å lære mest mulig. 

Nå har jeg holdt masse EasyLife-kurs og jeg er så glad for at jeg fikk denne muligheten. Det å være en del av andres vektreduksjon og livsstilsendring gir meg så mye inspirasjon. Det å hjelpe andre i gang med den endringen jeg selv har vært igjennom, se at andre erfarer det samme som det jeg gjorde, er noe jeg verdsetter mer enn penger. 

Er du lei av å være overvektig, ikke nøl! Dette er et skikkelig GODT opplegg som kan vise til mange hundre suksesshistorier, min egen inkludert. Ta kontakt på e-post: post@easylifeab.no for et helt uforpliktende info-møte, så får du vite mer:) 

Velkommen til oss! 

EasyLife Asker og Bærum

 

4 kommentarer

imanabbi

29.10.2017 kl.11:29

Gratulerer =)

EasyLife Asker & Bærum

29.10.2017 kl.13:30

Takk :D imanabbi:

Hm

29.10.2017 kl.16:02

"Åpner dørene november 2018"..... og starter kurs 3. Januar..er det da 3. Januar 2019?

Ellers, gratulerer med vektnedgangen. Du ser fantastisk ut.

EasyLife Asker & Bærum

29.10.2017 kl.18:42

Hei! Vi åpner for informasjonsmøter og slikt nå i november også starter vi opp kurs etter nyttår:) 03.01. 2018:) Og takk, så hyggelig :D Hm:

Skriv en ny kommentar